Pàgina 26

Dimecres,
29 de juliol de 2015
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Comunitat Valenciana Nord Betxí disposa d'una Casa de la Cultura renovada

Betxí disposa d'una Casa de la Cultura renovada

Correu electrònic Imprimeix PDF

La Diputació de Castelló ha finançat amb 130.000 euros les obres que, valorades en 167.000 euros, s'han executat en l'edifici situat al carrer del doctor Ortells. En l'acte d'inauguració han estat presents l'alcalde d'aquest municipi de la Plana Baixa, Manuel Blasco, el president en funcions de la Diputació, Francisco Martínez, i la consellera de Cultura, Trini Miró. La Casa de Cultura acull una biblioteca, renovada, de 372 metres quadrats, i també l'arxiu del municipi. Des de Conselleria s'ha col·laborat en els darrers anys en la creació i restauració, a través de Pla d'Infraestructures Culturals i Esportives, del teatre municipal o el camp de futbol. A través del Pla Confiança, el municipi rebrà una inversió d´1,1 milions d'euros, dels quals 700.000 es destinaran a la remodelació del poliesportiu municipal.

El president en funcions de la Diputació de Castelló ha destacat «el compromís» de la institució amb les infraestructures culturals. Francisco Martínez s'ha mostat convençut que amb la millora de les instal·lacions augmentarà el nombre d'usuaris de la biblioteca.

Comentaris
Afegeix nou
+/-
Escriu comentari
Nom:
Correu:
 
Títol:
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunitat Valenciana

Xúquer-Túria

Centrals

Sud

Editorial

  • La fractura territorial de la Comunitat Valenciana ha tornat a fer-se clarament visible amb la possible unió entre les dos grans caixes d'estalvis de casa nostra. La resposta inicial de Coepa, les declaracions del president de la Diputació d'Alacant o el posicionament de la Cambra de Comerç d'aquesta ciutat han tornat a mostrar en quins termes, en el sentit de Benedict Anderson, s'imagina el territori. José Joaquin Ripoll ha destacat el fet

    Llegiu-ne més...

Tendències

Destacat

Cercar Notícies

Webpagina26.com

CUINA

Llibres

 

HHhH

 

«La casa de gel»

Joan Pons és llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona. Autor d'una desena d'obres, «Sorra a les sabates» va ser triada en 2005 com una de les tres millors novel·les de l'any segons el jurat del premi Salambó. Un any...

Publicitat