Pàgina 26

Diumenge,
02 d'agost de 2015
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Comunitat Valenciana Nord Mallol i Aguilella seran els alcaldables del PP a l'Alcora i Onda

Mallol i Aguilella seran els alcaldables del PP a l'Alcora i Onda

Correu electrònic Imprimeix PDF

Salvador Aguilella, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València, va ser el cap de llista dels populars a l'alcaldia d'Onda a l'any 2007. Els socialistes, que han governat aquest municipi de la Plana Baixa des de 1987, van perdre la majoria absoluta en els comicis de fa quatre anys. Carlos Fabra, president dels populars a les comarques del nord, ha agraït el treball que Aguilella ha desenvolupat a l'oposició durant la present legislatura. Fabra també ha vaticinat que Onda «eixirà de la crisi gràcies a la gestió del futur alcalde del PP». El candidat, per la seua banda, ha assegurat que la majoria dels veïns «volen un canvi que vaja acompanyat d'oportunitats de treball i de benestar». En aquest sentit, Salvador Aguilella ha recordat les més de cent mesures que han presentat els populars amb l'objectiu de crear ocupació.

La llista del PP d'Onda inclou fins a set persones amb menys de trenta anys. La número dos de la llista és Carmina Ballester, llicenciada en Dret, mentres que el tercer i el quart lloc corresponen a a Vicente Peris, diplomat en Relacions Laborals, i Carlos Prades, enginyer industrial.

Pel que fa a la capital de l'Alcalatén, Merche Mallol ha carregat contra els socialistes, als quals ha responsabilitzat de l'índex de desocupació, que supera el 22%. La candidata del PP ha afegit que en els darrers quatre anys el nombre de desocupats a l'Alcora s'ha incrementat en més de 1.000 persones. Mallol s'ha compromés a donar suport a la indústria, al comerç i als autònoms com a mesures imprescindibles a l'hora d'aconseguir «un futur més pròsper». Carlos Fabra, per la seua banda, ha culpat el govern de Zapatero de la situació a l'Alcora, població que concentra una part molt important de la indústria del taulell, ja que «s'ha passat de la plena ocupació a la més absoluta misèria».

Comentaris
Afegeix nou
+/-
Escriu comentari
Nom:
Correu:
 
Títol:
 
vicent  - Quants parats de 'Alcora són de l'empresa de Mer   |16-04-2011 23:40:17
Quants parats de L'Alcora són de l'empresa de Merche Mallol? L'empresa de son
pare no para de fer EREs i despatxar treballadors. Si ella arriba a manar com
s'ho farà per tornar-los a admitir?

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunitat Valenciana

Xúquer-Túria

Centrals

Sud

Editorial

  • La fractura territorial de la Comunitat Valenciana ha tornat a fer-se clarament visible amb la possible unió entre les dos grans caixes d'estalvis de casa nostra. La resposta inicial de Coepa, les declaracions del president de la Diputació d'Alacant o el posicionament de la Cambra de Comerç d'aquesta ciutat han tornat a mostrar en quins termes, en el sentit de Benedict Anderson, s'imagina el territori. José Joaquin Ripoll ha destacat el fet

    Llegiu-ne més...

Tendències

Destacat

Cercar Notícies

Webpagina26.com

CUINA

Llibres

 

HHhH

 

«La casa de gel»

Joan Pons és llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona. Autor d'una desena d'obres, «Sorra a les sabates» va ser triada en 2005 com una de les tres millors novel·les de l'any segons el jurat del premi Salambó. Un any...

Publicitat