Pàgina 26

Dimarts,
04 d'agost de 2015
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Comunitat Valenciana Xúquer-Túria Sagunt multarà els ciutadans que no usen correctament els contenidors

Sagunt multarà els ciutadans que no usen correctament els contenidors

Correu electrònic Imprimeix PDF

El Consell Agrari i la Societat Anònima de Gestió (SAG) de la capital del Camp de Morvedre han hagut netejat els contenidors per a la recollida selectiva a causa del mal ús que fan els veïns. És habitual trobar mobles, electrodomèstics o malatafs en aquests contenidors, objectes que s'haurien de depositar en l'ecoparc, que es troba situada al polígon SEPES, a la vora del parc de bombers. L'horari de l'ecoparc, de dilluns a divendres, és nou del matí a dos del migdia i de vesprada, de quatre a nou de la nit. Diumenge roman obert de les nou fins a les dos del migdia. Juan Serrano, el delegat del Consell Agrari, ha explicat que costa el mateix anar fins a l'ecoparc que depositar els residus en espais no habilitats.

Per aquest motiu, el Consell Agrari, SAG i Ca la Vila han fet una crida als veïns de Sagunt perquè eviten les conductes incíviques, sancionades per les ordenances municipals. Serrano ha advertit que d'ara en avant s'imposaran les sancions que corresponguen als veïns que deposite residus fora del contenidor adient. La SAG ofereix un servei de recollida debades a domicili de mobles o electrodomèstics. Dilluns, dimecres i divendres el camió es desplaça fins al districte marítim, al Port; dimarts i dijous, al nucli històric de la ciutat; dimarts de vesprada, a la muntanya i, finalment, dijous de vesprada, a l'Almardà i Corint. Cal telefonar al 962 683 785 o entrar al web del SAG per sol·licitar aquest servei.

 

Comentaris
Afegeix nou
+/-
Escriu comentari
Nom:
Correu:
 
Títol:
 
Un usuari  - Em sembal bé   |31-07-2010 20:07:43
Doncs això, que em sembla bé.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Nord

Comunitat Valenciana

Centrals

Sud

Editorial

  • La fractura territorial de la Comunitat Valenciana ha tornat a fer-se clarament visible amb la possible unió entre les dos grans caixes d'estalvis de casa nostra. La resposta inicial de Coepa, les declaracions del president de la Diputació d'Alacant o el posicionament de la Cambra de Comerç d'aquesta ciutat han tornat a mostrar en quins termes, en el sentit de Benedict Anderson, s'imagina el territori. José Joaquin Ripoll ha destacat el fet

    Llegiu-ne més...

Tendències

Destacat

Cercar Notícies

Webpagina26.com

CUINA

Llibres

 

HHhH

 

«La casa de gel»

Joan Pons és llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona. Autor d'una desena d'obres, «Sorra a les sabates» va ser triada en 2005 com una de les tres millors novel·les de l'any segons el jurat del premi Salambó. Un any...

Publicitat