Pàgina 26

Dilluns,
03 d'agost de 2015
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Comunitat Valenciana Xúquer-Túria La ciutat de València perd més de 55.000 euros en ajudes a la compra de llibres

La ciutat de València perd més de 55.000 euros en ajudes a la compra de llibres

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els socialistes del cap i casal han recordat que la Casa de la Ciutat no ha destinat en el pressupost de 2010 cap partida a l'adquisició de nous exemplars. Això ha fet que l'Ajuntament de València no haja pogut participar en dos convocatòries de la Generalitat:. la primera, que haguera pogut permetre aconseguir 44.000 euros, estava destinada a l'ampliació del fons bibliogràfic, mentres que la segona, d'11.000 euros, s'adreçava a l'adquisició de fons d'editorials valencianes. A l'hora d'optar a les subvencions, les administracions locals havien de justificar la compra de llibres entre el dia 1 de gener i el 31 de juliol, període durant el qual la Casa de la Ciutat no ha adquirit cap exemplar perquè no havia destinat cap partida pressupostària. Juan Soto ha culpat l'equip de govern de «negligència política», per un fet que en la seua opinió «desprestigia la xàrcia de biblioteques públiques».

En aquest sentit, l'edil del PSPV-PSOE ha recordat que els socialistes van presentar una moció en el ple, rebutjada pels populars, en què es plantejava crear una partida amb 300.000 euros destinada a la compra de material bibliogràfic. La Casa de la Ciutat ha pogut participar en una convocatòria que superava els 100.000 euros en ajudes, ja que les factures que exigia la Generalitat havien d'estar datades des de l'octubre de 2009, darrer període en el qual les biblioteques públiques del cap i casal van poder adquirir llibres.


Comentaris
Afegeix nou
+/-
Escriu comentari
Nom:
Correu:
 
Títol:
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Nord

Comunitat Valenciana

Centrals

Sud

Editorial

  • La fractura territorial de la Comunitat Valenciana ha tornat a fer-se clarament visible amb la possible unió entre les dos grans caixes d'estalvis de casa nostra. La resposta inicial de Coepa, les declaracions del president de la Diputació d'Alacant o el posicionament de la Cambra de Comerç d'aquesta ciutat han tornat a mostrar en quins termes, en el sentit de Benedict Anderson, s'imagina el territori. José Joaquin Ripoll ha destacat el fet

    Llegiu-ne més...

Tendències

Destacat

Cercar Notícies

Webpagina26.com

CUINA

Llibres

 

HHhH

 

«La casa de gel»

Joan Pons és llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona. Autor d'una desena d'obres, «Sorra a les sabates» va ser triada en 2005 com una de les tres millors novel·les de l'any segons el jurat del premi Salambó. Un any...

Publicitat