Pàgina 26

Divendres,
31 de juliol de 2015
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Opinió Declaració institucional del president de la Generalitat

Declaració institucional del president de la Generalitat

Correu electrònic Imprimeix PDF

Moltes gràcies per la presència de tots vostés. Comprendran que hui estic profundament indignat i a més desmentisc de pla la informació apareguda hui en un mitjà de comunicació. Hui recorde tots els meus companys, perseguits, acaçats i amb causes sobresegudes que han patit danys irreparables. Hui recorde detencions televisades de companys de partit que han quedat en llibertat sense càrrecs. Hui recorde alcaldes, que ja no ho són, per falses imputacions, que hui han quedat en no-res. Com Bertolt Brecht, ahir un regidor, hui un alcalde. Demà el president d'una Comunitat Autònoma. La notícia m'ha arribat a les 6.00 del matí. Recorde quan al principi de la democràcia, se'm va dir que a diferència de la dictadura a l'albor del matí qui cridava era el lleter i no una falsa imputació. Açò més que una causa sembla un procés obert contra tot un partit polític. Com a tal, així ho assumisc, i desmentint com vaig fer en el seu moment totalment aquesta informació, com sembla ser la mateixa persona també va desmentir davant el jutge, si seguira avant demanaria la compareixença de tots els funcionaris que han treballat amb mi en les meues diferents etapes; regidor, tinent d'alcalde, conseller, secretari d'Estat, vicepresident del Congrés, delegat del Govern i actualment president de la Generalitat, perquè puguen clarament dir si alguna vegada he demanat alguna decisió a l'atzar de qualsevol circumstància. Demanaria també la compareixença de tots els presidents, de totes les empreses, espanyoles o valencianes, d'àmbit públic o privat que hagen tingut alguna relació amb les meues responsabilitats polítiques, perquè diguen si alguna vegada he insinuat algun tipus de contraprestació. Demanaré la compareixença de tots els alcaldes de la Comunitat Valenciana, de tots els partits polítics, perquè diguen si alguna vegada els he indicat alguna decisió.

Vint anys de vida pública al servei de l'interés general. Des del primer moment s'ha cercat la divisió del partit, la incertesa i l'atac entre nosaltres. No ho han aconseguit. Després, la desafecció dels nostres militants i simpatitzants i no ho han aconseguit. I per fi el desistiment dels qui creiem en la llibertat i en la democràcia, i no ho han aconseguit. Demane, per tant, tranquil·litat i paciència a tots els meus companys, eixirem més reforçats si cap d'aquesta amarga experiència, d'aquesta amarga situació. Ahir mateix, no fa ni 24 hores, m'avançaven una enquesta de la nostra comunitat autònoma, de la Comunitat Valenciana, en la qual si se celebraren hui eleccions autonòmiques la distància entre el PP i el PSOE seria encara superior a la de les últimes eleccions autonòmiques. Aquesta ha de ser la meua culpa. Al llarg de les setmanes, en aquest estrany procés de secret de sumari i de filtracions interessades, tot i quan dic tot, s'ha rebutjat, tota informació ha estat rebutjada per fal·laç, de la mateixa manera que la d'hui. Tota informació que ha estat referida a la Comunitat Valenciana. Una darrere d'una altra, cap de les filtracions interessades s'ha sostingut més de 24 hores, ni una de les filtracions interessades ha suportat el pas d'una sola jornada. Hem viscut un procés mediàtic, paral·lel, sense garanties, que hem hagut d'anar contestant a colp de nota de premsa. També aquesta falta de garanties processals les estudiarem i les tindrem en compte, entre altres coses perquè de la filtració es desprén una hipotètica investigació a persona coberta que podria anul·lar tot el procediment i quan el que es busca és la persecució del delicte, un error d'aquestes característiques tindria unes nefastes conseqüències judicials. Ja vaig presentar querella contra qui em va atribuir aquells fets, i anuncie que exercitaré totes les accions legals en defensa del meu honor, de l'honor del Partit Popular i de la dignitat i l'honradesa del càrrec que tinc encomanat pel poble valencià.

Francisco Camps és el president de la Generalitat.

Comentaris
Afegeix nou
+/-
Escriu comentari
Nom:
Correu:
 
Títol:
 
copdecap  - indignats!   |20-02-2009 12:41:07
ja ho ho sap molt bé el President Camps quant de mal pot arribar a fer una
campanya mediàtica (?) D´això en sap molt "Las Provincias" o el
mateix Canal 9, al servei exclusiu del PP valencià, per no parlar d´El Mundo o
la Cope a nivell estatal. Diu el President Camps que està indignat ! Vaja home;
i els veïns d´El Cabanyal, i la gent de l´HORTA, i els usuaris del
metropolità valencià, i els usuaris de la Seguretat Social, i els qui volem
veure TV3, o volem un Canal9 "valencià" i imparcial ¡, i els
que...estem molt indignats amb el President Camps i el seu equip de govern del
PP.
jaume  - pilotes   |20-02-2009 21:08:29
Si voleur fer ben bé la pilota al Camps, sigueu coherentes i publiqueu el
discurs en castellà.
Tal i conforme el va pronunciar.
jm

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Entrevistes

 

«S’hauria d’incentivar que hi haja terra cultivada. No podem apostar-ho tot al turisme i derivats»

Enric Balaguer és professor de Literatura Catalana a la Universitat d'Alacant. «Fulls de ruta», editat l'any 2002, arreplega columnes que ha publicat al diari «Información» d'Alacant. En 2006 va guanyar el premi d'assaig que convoca la Generalitat amb «La totalitat impossible», obra en la qual reflexiona sobre l'abandonament de la idea de totalitat a causa de la fragmentació i l'especialització de la vida, fet que ha atomitzat el saber. Ha analitzat ...

Publicitat

Tendències

Destacat

Cercar Notícies

Webpagina26.com

CUINA

Llibres

 

HHhH

 

«La casa de gel»

Joan Pons és llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona. Autor d'una desena d'obres, «Sorra a les sabates» va ser triada en 2005 com una de les tres millors novel·les de l'any segons el jurat del premi Salambó. Un any...

Publicitat